8 Ocak 2019 Salı

Herbalife Gümüşlük Sipariş 0531 862 49 20

Herbalife, 1980 yılında ABD'de kurulan dünyanın en büyük doğrudan satış şirketlerinden biridir. İnsanlara sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmeyi amaçlamış ve dünyada 90'dan fazla ülkede faaliyet gösteren uluslar arası bir beslenme şirketidir.

 Beslenme şirketidir dedim, çünkü sanılanın aksine zayıflama ilaçları değil, iç beslenme ürünleri insanların sıradan besinlerden alamadığı besin takviyesini minimum kalori ile almasını sağlamaktadır. Herbalife Ürünleri ilaç kategorisinde olmadığı için ve kimyasal olmadıkları için ilaçlar gibi sağlık bakanlığından değil, marketlerdeki gıdalar gibi Gıda Bakanlığı Onaylıdır. Bu kategoriden de anlaşılacağı gibi ürünlerin herhangi bir yan etkisi yoktur. Herbalife iç Beslenme ürünlerinin Tedavi edici ya da iyileştirici özellikleri yoktur.
Herbalife ürünleri 3 ana başlıkta ayrılır, 

Yani Herbalife ürünleri mucize olduğu için değil, sıradan gıdalardan alamadığımız o besinleri aldığımız için vücudumuz mutlu oluyor ve bu sayede kendimizi iyi hissediyoruz. 

Herbalife Formül 1 Shake'i Öğün yerine tükettiğimizde bizi tok tutuyor mu sorusuyla sıkça karşılaşıyoruz.

Protein değeri yüksek olduğu için evet tutuyor. Tabi diğer besin maddelerinin de etkisi var mutlaka. Ancak Formül 1 Shake'in Protein miktarı, her porsiyon için 18gr. 18 gr Protein demek de 5-6 adet yumurta demektir. Herbalife Formül 1 Shake'in 3 farklı lezzet seçeneği bulunmaktadır. Bunlar; Vanilya, Çikolata ve Fındık.


Ürünlerinizi Ücretsiz Kayıt Olup Daha İndirimli Alabilirsiniz
Danışmanlığınız Bizden 


6 öğün Beslenme Programınız Bizden
Bire Bir Sıkı Takip 

Spor Aktiviteleri 
YOUTUBE KAYIT OLMA VİDEOSU
        TIKLA



SPONSOR ID NUMARASI : T1Y0132966
SPONSOR SOYAD İLK ÜÇ HARF : CAK


Paylaş:

1 Yorum "Herbalife Gümüşlük Sipariş 0531 862 49 20"

Adsız dedi ki...

Herbalife ile harika sonuçlar aldım özellikle balık yağı muhteşem. Koclugunuz için teşekkür ederim. Ürünler orijinal ve ücretsiz danışmanlık beslenme programı yapıyorlar.